U kunt de buffetten alleen telefonisch bestellen op nummer 0181-323444
De buffetten dienen uiterlijk 5 werkdagen van tevoren besteld te worden.
Italiaans buffet: Vanaf 20 personen à € 22,65 p.p.
Gangen of in een keer
- Carpaccio | ossenhaas | gegarneerd met Parmezaanse kaas | geroosterde pijnboompitten | spekjes | bieslook | truffelmayonaise
- Spaghetti Bolognese | Parmezaanse kaas | basilicum
- Penne rigate carbonara | Parmezaanse kaas | basilicum
- Italiaanse rauwkostsalade van onder andere rucola | tomaat | komkommer | gegrilde groentes | Italiaanse gekruide croutons
- Focaccia | stokbrood | kruidenboter | olijfolie
- Tiramisu | bosvruchten coulis
|
|
Luxe Indonesisch buffet: Vanaf 20 personen à € 28,65 p.p.
- Babi Ketjap | varkensvlees in zoete sojasaus
- Dading Rendang | zacht gestooft rundvlees in pittige kokossaus
- Ajam Saté | malse kipfilet stukjes in Javaanse satésausSambal Goreng Boontjes | sperzieboontjes isn pittige saus
- Sambal Goreng Telor | hardgekookte eieren in kokossaus en kemirinoten
- Nasi Putih | witte rijst
- Nasi Goreng kip | gebakken rijst met kip, ei en groente
- Atjar Kentimun - zoetzure mix van komkommer | courgette | paprika
- Kroepoek Oedang | gebakken garnalenkroepoek
- Seroendeng | mix van geroosterde kokos en gebakken pinda's
- Sambal Goreng Kentang | gefrituurde zoete aardappelstripjes
|
|
Saté buffet | deluxe: Vanaf 20 personen à € 25,25 p.p.
- Saté van kippendijenfilet | in onze fameuze satésaus
- Nasi | goed gevuld met verse groentes en boemboe
- Bami | goed gevuld met verse groentes en boemboe
- Atjar Tjampoer | friszuur
- Seroendeng | voor een lekkere bite
- Kroepoek | vers gebakken
- Huzarensalade | mooi opgemaakt
- Aardappelsalade | huisgemaakt
- Stokbrood | kruidenboter
|
|
Koud buffet: Vanaf 20 personen à € 25,75 p.p.
- Couscous salalde | gegrilde groente
- Pasta salade | tonijn
- Gerookte zalm | vissalade | bruchetta's
- Carpaccio | spekjes | kappertjes | Parmezaanse kaas | bielook | truffelmayonaise
- Gerookte kipfilet | aardappelsalade | pesto
- Meloen | serranoham
- Proeverij van restaurantbrood | kruidenboter | tapenade
|
|